Hei , jeg er Elin!

Og er en Oslojente (jurist og mangeårig leder) som for 5 år siden tok et valg om å lytte til drømmen min om å flytte til et fiskevær i Lofoten. Vi (guttene på 7 og 9 og jeg) bor fremdeles på den vakre øya Skrova,1 mil ut i havet.

Det som skulle bli et kortere avbrekk fra storbyen, ble et skifte i måte å leve på. Her lever vi i roligere omgivelser i nærhet med naturen.

Jeg jobber som mentor hvor jeg inspirerer, veileder og rådgir kvinner til å ta gode valg i livet sitt. Velkommen til mitt 14 ukers signaturprogram "hjem til deg" eller sjekke ut noen av kursene eller foredragene jeg har. 

Jeg ønsker å styrke kvinner innefra slik at de kan ta kontakt med sin unike kraft og stemme og få mot til å følge den.

Kontakt meg her

Jeg hadde alt jeg hadde ønske meg. To skjønne barn, nydelig leilighet i Oslos beste strøk, flott mann og en trygg fast drømmejobb som leder for artistenes organisasjon i musikkbransjen. Naturligvis travelt, men det er vel slik livet er, ikke sant?  Jeg var frisk, hadde alt jeg trengte og mer til og all mulig grunn til å være takknemlig og fornøyd hver dag. Jeg
levde et drømmeliv. Det var iallefall slik det så ut fra utsiden.

Inni var det ikke slik. Jeg følte en uro og misnøye, en følelse av at jeg ikke strakk til og en slags meningsløshet jeg ikke klarte å sette ord på. Jeg hadde hele livet vært travel og tempoet hadde vært høyt uansett om det var på jobb, når jeg trente, var med venner eller i ferier. Alltid opptatt, alltid på vei. Mot nye mål og nye poeng i livets karusell som om livet var
en endeløs rekke av oppnåelser jeg kunne tikke av på en liste. De siste årene hadde jeg en tilbakevendende urolig tanke jeg ikke forsto: hvis jeg nå hadde nådd alt jeg ønsket meg og drømte om, hva var det neste? Hvor skulle det bringe meg? Og hva var meningen med det hele?

Min faglige bakgrunn:

  • Utdannet jurist (Cand.Jur) fra Universitetet i Oslo, med fordypning i opphavsrett.
  • Ulike lederutdannelser, lederskap har vært hovedinteresse de siste 10 årene.
  • Solid styreerfaring med styreverv i et bredt spekter i kulturbransjen i 10 år.
  • Fra 2004 – 2020 jobbet jeg i norske artisters interesseorganisasjon (GramArt) først
    som juridisk rådgiver og siste 11 årene som leder.
  • Yogautdannelse (fordypning i Yin-yoga) ved Ina Løvdal og holistisk yoga ved Anneli
    Mjøen.
  • Meditasjon/mindfullness ved Andries Kroese og Viggo Johansen

Jeg jobber nå som mentor både i eget mentorprogram (et 12 ukers program for kvinner, les mer her) og som mentor for grundere Innovasjon Norge (søknadsskjema her).
I jobben min som mentor bruker jeg både min faglige utdannelse og praktiske arbeidserfaring gjennom nesten 20 år, og livserfaring. Jeg har alltid vært nysgjerrig på menneskets potensiale og utvikling og har fordypet meg i dette de siste årene og som mentor kombinerer jeg ledelsesarbeidserfaring med kunnskap om menneske som en helhet, hvor det å leve – og lede- fra hele deg er en grunnverdi.

Elin i pressen:

Kamille 2019

Portrettet - Et års pause

Les artikkelen her

Foreldre & Barn 2020

Livet i Lofoten - en pause fra byen

Les artikkelen her

Lofotposten 2018

Satset alt og flyttet til Skrova

Les artikkelen her

Foreldre & Barn 2020

Flyttet fra Oslo til Lofoten

Les artikkelen her

Kamille 2018

Skilsmissen - Det var ikke sånn det skulle bli

Les artikkelen her

I mars 2021....

var jeg så heldig å ha besøk av TV2 og Godmorgen Norge. 

"Sa farvel til storbylivet i Oslo og flyttet til en øy i Lofoten"

Du kan innslaget her