Drømmestarteren - får deg til drømmen din!

Velkommen til kurset som gir deg det du trenger for å komme igang med drømmene dine! Her får du en solid verktøykasse og det du trenger for å nå drømmene dine.

Fordi: Når du vet hvor du vil (drømmen din og klarhet i den - del 1 av kurset), hvem du er (styrke deg som er den som når drømmen din - del 2 av kurset- ) og vet hva som hindrer deg (del 3- hva gjør at du ikke allerede har oppnådd drømmen din?), så får du det du trenger for å følge drømmen din. Yess - og alt det får du i DRØMMESTARTEREN!

Kjøp Drømmestarteren NÅ

Drømmestarteren gir deg:

- et nettkurs som du tar når det passer deg, i ditt tempo

- korte små videoer og integrasjonsoppgaver som gjør kurset til et praktisk kurs hvor du ikke bare lærer - men får en endring i livet ditt- til drømmene dine!

- En steg- for steg prosess til drømmene dine!

Alt du trenger for å følge dine drømmer!

  • 5 moduler i kurset (3 deler + introduksjon+ avslutning) 
  • Live-sending 1 gang i måneden
  • Egen lukket FB-gruppe (hele kursperioden) - tilgang 1 helt år  
Jeg vil følge drømmen min!

Kurset er i 3 deler og inneholder:

Del 1 - drømmen din

Klarhet i din drøm, viktigheten av å drømme stort og hva er egentlig en drøm? Du aktiverer din drømmekraft og finner dine suksesskritier for å lykkes med din drøm

Del 2 - deg som drømmefanger-

Du er den som tar deg til drømmene dine og alt starter med deg. Ved å styrke deg og gjøre deg bevisst på hva som kan endres/justeres i deg for at du kan nå drømmene dine, så gjør du deg klar for din drømmesuksess!

Del 3 - ta spranget!

Her lærer du hvilke avgjørende skritt du kan gjøre for å ta deg fra drøm til plan. Hvilke indre bevisstgjøringer og ytre handlinger som til sammen skaper ditt drømmesprang til det du ønsker deg! 

Verdi:  

  • Selve kurset (5 deler: 3555,-) 
  • Live-sending én i måneden/individuell oppfølgning: 9.500,- 
  • FB-gruppe (priceless!) 
     

PRIS FOR DEG: 3.333 kr

KJØP NÅ

Hei, jeg er Elin!

Jeg er utdannet jurist og har jobbet som daglig leder i musikkbransjen i 13 år og har alltid elsket hva som skaper gode endringer i oss. For 5 år siden valgte jeg å hoppe av et travelt Oslo-liv og fulgte drømmen min om å bo i et lite fiskevær i Lofoten. Vi (guttene mine på 8 og 10 år og jeg) bor fremdeles på øya Skrova, 1 mil i havet utenfor Lofoten.

Jeg jobber idag som mentor og foredragsholder hvor jeg får ledere, grundere og drømmere til å nå sine drømmemål ! Jeg er også mentor for gründere via Innovasjon Norge.

Våg å følge hjertet ditt!

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og gi deg inspirasjon og verktøy så du kan leve dine drømmer!

Jeg vil gjerne bli med ❤️

I mange år hadde jeg alt jeg ytre sett kunne ønske meg: En god jobb, leilighet, mann og skjønne barn. Alt så fint ut på utsiden. 

Likevel følte jeg på en uro og misnøye inni meg, som om livet bare var et evig jag i et hjul som gikk stadig raskere. Som om jeg bare levde i en liten flik av livet mitt. 

Så begynte jeg å lytte, til kompasset inni meg, til drømmene mine. Livet åpnet seg til muligheter og livskraft jeg ikke ante eksisterte.

Jeg har gått fra å leve basert på ytre krav og forventninger, til å finne min egen stemme og kraft. Dette vet jeg er mulig for alle, og det er dette jeg nå vil lære bort til deg. 

Som mentor er min visjon å styrke deg innenfra. Jeg kombinerer min lederbakgrunn og personlige utviklingserfaring, og gir deg effektive verktøy slik at du vil stå fjellstøtt i deg selv, klar til å fly akkurat dit du vil. Dette er din unike reise!

Jeg er klar til å veilede deg gjennom de endringene du ønsker deg! 

For du? Endring er alltid mulig. Det handler om å aktivere de delene av deg som får deg dit. Jeg veileder deg i denne prosessen.