Betingelser

 

Når du gjennomfører et kjøp fra Elin Aamodt, samtykker du til betingelsene nedenfor.

Om selgeren:

Nordlys//Elin Aamodt
Losbakken 11
[email protected]
org.nr: 924787309 

Vilkår

Ved å gjennomføre kjøp av tjenester og produkter fra meg, godtar du mine vilkår og betingelser. Ved å gå videre med en bestilling, godkjenne du at du har lest og forstått vilkårene og betingelsene. Disse vilkårene og betingelsene kan endres, og du aksepterer at du er bundet av vilkårene og betingelsene som er gjeldende på det tidspunktet du gjennomfører bestillingen.

Priser og gebyrer:
Opplysninger om de totale prisene og eventuelle gebyrene blir opplyst på utsjekkssiden før bestillingen blir gjennomført.

Jeg forbeholder meg retten til å endre priser, gebyrer og innhold i produkter og tjenester som tilbys, men pris og innhold vil alltid overholde den avtalte prisen og tidsperioden. Dersom du har bestilt et produkt eller tjeneste til en pris på et gitt tidspunkt, og ønsker å bestille mer, kan prisen imidlertid ha blitt forandret.

Betaling:

Kurs og programmer betales gjennom Stripe, eller ved faktura dersom dette er avtalt.

Levering og tilgang:

Mentorprogrammet har en bestemt åpningsdato, og du får tilgang til onlineproduktene to uker før programstart. Du får tilgang til programmet for alltid.

Øvrige online mentortjenester (1:1 veiledning eller seminarer) vil bli gitt som avtalt med deg ved bestilling.

Angrerett

Påmelding til kurs, program og andre tjenester er bindende, og selges uten angrerett. Kjøp vil ikke bli refundert. Dersom det er avtalt en betalingsplan, vil du bli holdt ansvarlig for å gjennomføre de avtalte betalingene til avtalte tider.

Ansvarsfraskrivelse

Resultatene du oppnår gjennom programmet, vil avhenge av innsatsen din og dine individuelle hensyn og forutsetninger. Jeg vil gjøre mitt ytterste for å veilede deg slik at du oppnår det du setter deg som mål, men du erkjenner at jeg ikke kan garantere at du vil oppnå et bestemt resultat, verken helsemessig, økonomisk eller på noen annen måte, gjennom bruken av mine programmer, produkter, tjenester og programmateriell. 

Jeg fraskriver meg også uttrykkelig ansvar for dine valg, handlinger, resultater, bruk eller misbruk av informasjonen som du finner innenfor mine programmer, produkter, tjenester eller programmateriell, og jeg kan ikke holdes økonomisk ansvarlig for eventuelle tap dine valg eller handlinger kan lede til.

 

Betingelsene kan bli oppdatert, og du er til enhver tid bundet av de gjeldende betingelsene.

Publisert: 03.02.2023

Sist oppdatert: 09.02.2023