Velkommen til individuell mentoroppfølging med Elin ❤️

En kombinasjon av businesscoaching, strategiutvikling, mentoring, energiarbeid, lederutvikling og helhetlig tilnærming til din business, lederskap og utvikling. Fordi jeg tror på at hele deg påvirker hele deg. Og derfor er min tilnærming å styrke hele deg.

Min styrke som mentor er en bred arbeidserfaring i næringslivet i 15 år som jurist/daglig leder kombinert med meditasjon/yoga/intuitiv og energetisk tilnæring hvor du får en helhetlig veiledning mot dine mål som gir deg varig endring.

Du kan jobbe med meg over 4 måneder eller 9 måneder, tilpasset hva du ønsker og trenger akkurat nå 🌟

"Å ha Elin som coach er helt magisk. Hun har hjulpet meg å ta strategiske valg etter min intuisjon, se muligheter i alt som oppstår og ikke minst, lede etter hjerte💗

Helene Ragnhild

"Å jobbe med Elin er helt magisk.

Hun har en evne til å vise deg gullet som bor i deg som du ikke ser klart selv.

Jeg kontaktet Elin da jeg trengte hjelp til å ta noen viktige valg for bedriften min og gjøre konstruktive, bærekraftige og langsiktige endringer. Jeg følte jeg ble møtt av en som virkelig trodde på meg og mine visjoner.

Elin hjalp meg med konkrete problemstillinger, samt å jobbe gjennom blokkeringer som holdt meg tilbake, på en ydmyk og genuin måte. Dette var et godt og viktig møte med en varm person som ville meg vel.

Evig takknemlig. Anbefales på det varmeste"

Katrine Berge

Yogalærer, terapeut, foredragsholder, grunder og daglig leder av Deva Yoga

Meld meg på ventelisten

Meld deg på ventelisten til 1:1 med Elin

Åpner for plasser fra mai 2024

Individuell mentoroppfølgning 4 måneder

88.888,-

 

 • 4 mentorsamtaler (90 min zoom) 
 • Opptak av samtalene sendes deg på mail + fokusområder videre
 • Oppfølgning/dialog på whatsapp mellom møtene 
 • Puste-undervisning med pustelærer Elisabeth Finocchiaro en gang/mnd
 • Vi jobber sammen i mai, juni, august og sept 2024 (ferie i juli men tilgang ukentlig på whatsapp-oppfølgning) 

Individuell mentoroppfølgning 8 måneder

101.101,-

 

 • 9 mentorsamtaler (90 min zoom) over 9 mnd. 
 • Opptak av samtalene sender deg på mail + fokusområder videre
 • Oppfølging på talemelding/video hver uke i 9 måneder.
 • Puste-undervisning med pustelærer Elisabeth Finocchiaro en gang/mnd
 • Tilgang til alle undervisningsmodulene mentorprogrammet HJEM (verdi: 35.555,-)
 • Vi jobber sammen i mai-desember 2024 (ferie i juli, men ukentlig tilgang til meg på whatsapp)

Hva innebærer individuell mentoroppfølging? 

Å jobbe med meg 1:1 betyr at du og jeg jobber tett sammen dedikert til din utvikling i en periode. Vi treffes i individuelle mentortimer, samt tett oppfølgning på whatsapp (tale/bilder/video). Det gir deg en optimal støtte i perioder du trenger det. 

Jeg jobber både visjonært med dine store drømmer og det å våge å drømme større (og da også energetisk med hva som finnes inni deg av muligheter og hindre). Men også like mye praktisk, strategisk, handlingsplan mot mål og delmål og en helt konkret tilrettelegging av hva du trenger av ytre justeringer for å nå målene dine.

I en mentorsession på 90 min får du:

🌱 90 min dypdykk i din situasjon, uansett om det er business eller privat får du innspill, støtte og verktøy for å få deg videre til det du drømmer om

🌱 Refleksjoner i forkant av samtalen

🌱 Opptak av samtalen tilsendt på mail i etterkant

🌱 Refleksjoner og oppgaver fra meg i etterkant (skriftlig på mail) så du kan komme deg videre

🌱  Tale/videobeskjeder til meg som oppfølgning mellom timene, whatsapp 

Dette er en fantastisk mulighet til å jobbe tett med meg tilpasset din individuelle prosess og hva du trenger innspill på 

Meld meg på ventelisten

Meld deg på ventelisten til 1:1 med Elin

Åpner for plasser mai 2024

Som mentor dedikerer jeg meg til din utvikling og vekst. Jeg ser dine muligheter, utfordringer og kan sortere med deg slik at du tar gode valg i livet ditt

Hva gjør meg til en god mentor? 

Jeg er god til å se sammenhenger, drømme større og "alt er mulig"-ideen er så integrert i meg at vi sammen ekspanderer det du tror er mulig for deg. I tillegg er jeg praktisk og med lang arbeidserfaring kan jeg gi deg en helhetlig veiledning på de mange rollene du møter som enten grunder eller leder.

Dessuten er jeg dyktig til å se dine muligheter og potensialeDette er ikke alltid så lett å se selv! For meg er det en egenskap jeg alltid har hatt og det er min drivkraft til å gjøre det jeg gjør. Den følelsen når et menneske forstår og følger potensiale sitt og drømmene sine, er helt ubeskrivelig! Nesten så jeg gråter av glede... 💎 

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og hva som bor i deg! 

Å investere i deg selv og din utvikling, enten det gjelder business eller privat, er noe av det aller viktigste du kan gjøre. For - hva er prisen egentlig for å bli værende der du er? At det går år ut og år inn og du står fastlåst og i ring? 

Jeg vil ikke dette for deg! Du trenger ikke å klare alt alene❤️

Meld ded på ventelisten

Om meg:

Jeg elsker jobben min som mentor hvor jeg inspirerer og veileder kvinner til å ta gode valg i livet sitt!

Hei, jeg heter Elin Aamodt og er en Oslojente (utdannet jurist og har i nærmere 15 år jobbet som daglig leder i musikkbransjen). I tillegg har jeg en bred faglig kompetanse og erfaring fra de siste 20 årene som gir meg et solid grunnlag til å være sparringspartner på dine livsutfordringer.

For nesten 6 år siden fulgte jeg drømmen min om å bo i et lite fiskevær i Lofoten. Jeg tok med meg guttene mine på 3 og 5 år og flyttet til den lille øya Skrova 1 mil ut i havet utenfor Svolvær. Verdens vakreste sted!

Det forandret livet mitt og til å stadig følge nye drømmer. Nå har jeg min drømmejobb: Veilede kvinner til sine drømmer. 

I tillegg til å ha eget mentorprogram, er jeg også lederutvikler for flere ledere og mentor for grundere gjennom Innovasjon Norge.

Min visjon er å styrke kvinner innefra slik at de kan ta kontakt med sin unike kraft og stemme og få mot til å følge den.