00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTT

00

SEKUND

Høstens mentorprogram starter mandag 29.august 

Hjertelig velkommen til høsten da du tar skritt mot din drøm og ditt beste liv! 

Hjem.

En følelse av å være på plass i ditt eget liv. Lytte til stemmen inni deg som vet. Hjem til hjertet ditt. Følge drømmene dine.  Det er mulig! Du har alt i deg.

Velkommen hjem til deg 💙

Er du en som vil:

 • Få mot og kraft til å gå for drømmen din?
 • Hente ut det beste av deg selv?
 • Leve fra hjertet?
 • Få mer glede og åpne opp for mulighetene i livet ditt?
Ja! Jeg ønsker gode endringer i livet mitt

Velkommen til et unikt 3 måneders mentorprogram perfekt for deg som ønsker gode endringer i livet ditt eller følge drømmen din!
Gjennom 12 moduler med undervisning, oppgaver og oppfølgning i en liten gruppe kommer du nærmere drømmene dine og ditt beste liv for deg.

Heng med den fineste gjengen i høst og kjenn på økt glede, mestring, retning, kraft og mot! 

 

Som din mentor følger jeg deg tett på veien og i tillegg får du et nettverk av likesinnede kvinner på samme reise. Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og gullet som bor inni deg!

«Jeg har fått fornyet tro på meg selv. Elin har hentet det beste ut av oss!"

Jeg har fått flere verktøy og fornyet tillit til meg selv og alt jeg kan oppnå! Jeg har rett og slett gått fra pessimist til optimist på 12 uker! Elin har hentet ut det beste fra oss og i tillegg har vi fått et verdifullt nettverk med på kjøpet!
Annette Karlstad (31), advokat Telenor, tobarnsmamma, Oslo

"Elin er en fantastisk jordnær og ekte person med en unik evne til å lede deg hjem til deg"

"Hjem til deg" er en fantastisk reise for å finne tilbake til deg selv eller oppdage nye sider ved deg selv! Mentor Elin Aamodt er reiseleder og gjennom sin unike erfaring guider hun deg til å stå sterkere i deg selv. Våge å ta det lille eller store steget for at du skal oppleve det livet du drømmer om. Hennes program er fylt av mye glede og latter.
Rhine Løvendal (52) profesjonell coach, skribent, Lier (nå bosatt i Kenya)

«Å bli med på Elins mentorprogram er den beste avgjørelsen jeg har tatt»

Jeg kan på det varmeste anbefale Elin som mentor! Jeg føler meg som en helt ny person, en mye bedre versjon av meg selv. Har blitt kvitt mange gamle mønstre og gitt slipp på så mye frykt! Elin er en fantastisk mentor som ser deg for den du er og som virkelig bryr seg. Samholdet i mentorgruppa har også vært helt unikt. 
Heidi Førland, kunstner (35) Haugesund

Nytt fra høsten 2022: 

Jeg utvider programmet med 2 ekstra uker! Vi skal være sammen i hele 14 uker i høst, fra august til desember. Høsten er en perfekt tid for gode endringer. Nytt fra i høst er at du også får en fysisk arbeidsbok av meg i posten hjem til deg.

Jeg gleder meg til å bli kjent med deg! Hjertelig velkommen !

Alt dette får du:

 • 14 ukers mentorprogram med undervisning og refleksjonsoppgaver i egen kursportal. Det er étt nytt tema hver uke, proppfull av undervisning, gode verktøy og refleksjoner som gir deg varig endringer og vekst 
 • Ukentlig live gruppeundervisning, helt uvurderlig for jevnlig oppfølgning og inspirasjon. Disse møtene er GULL! Det tas opptak hver gang så du kan høre om du ikke får vært med hver gang
 • Unikt nettverk i en liten gruppe på samme reise som deg
 • Pusteundervisning annenhver uke med Elisabeth Finocchiaro ( en av norges mest erfarne sertifiserte pustelærer), som støtte for deg i din prosess 
 • Lydfiler til støtte for deg i utviklingen din
 • Samhold og tett kontakt i egen, lukket facebookgruppe. Å ha noen som går samme vei som deg er helt uvurderlig
 • En fysisk arbeidsbok til støtte i programmet, som gir deg nyttig drahjelp og inspirasjon. Du får tilsendt i posten før kursstart
 • All undervisningen er digital (også pust) og du følger mentorprogrammet hvor du enn er. Fleksibelt og genialt. Det er også mulig å møtes fysisk til mentortreff i Skrova, Lofoten i programmet

 

I mentorprogrammet får du mine beste verktøy for å gå for drømmene dine og åpne opp for mer glede! 

Nb! Begrenset antall plasser da jeg ønsker å ha en liten gruppe for tett oppfølgning. Programmet har blitt utsolgt med venteliste hver gang det er lansert, så sikre din plass nå 

Ja, jeg vil melde meg på
Inkludert i programmet får du også pusteundervisning annenhver uke med Elisabeth Finocchiaro som er fast gjestelærer i programmet. Elisabeth er en av norges mest erfarne pustelærere
Elisabeth has been working in the breath field for over five years supporting hundreds of people through deep transformations and breath journeys. She's known for her gentle approach towards navigating life's intensities and is rooted in compassion, emotional intelligence, and leadership. 

La denne høsten bli tiden for gode endringer i livet ditt.

Ja, jeg er klar !
 
Jeg lærer deg ikke noe du ikke allerede vet. Du har alt du trenger i deg. Du har ubegrenset potensiale til å drømme og til å få mer glede i livet ditt.
Det jeg gjør, er å minne deg på den du er 💙

Din investering:

En betaling

25.555 kr

For 14 ukers program med all undervisning og oppfølgning

Ja, jeg er med!

2 betalinger av

12.777 kr

For 14 ukers program med all undervisning og oppfølgning

Ja, jeg er med!

6 betalinger av

4.444 kr

For 14 ukers program med all undervisning og oppfølgning

Ja, jeg er med!

00

DAGER

00

TIMER

00

MINUTT

00

SEKUND

Praktisk informasjon:

 • Programmet varer i 14 uker fra 29.august til 1.desember 2022. Høsten er perfekt tid for gode endringer i livet ditt!  🌱 
 • En uke før kursstart (fra 22.08), får du tilgang til introduksjonsmodulen
 • Hver uke møtes vi live til et digitalt gruppemøte, 90 minutter (tirsdager 11.00-12.30). Det blir opptak om du ikke kan være der og mulighet i stille spørsmål i forkant.
 • Vi møtes til en digital kick-off 29.august kl 19.00 og avslutningsseremoni 1.desember kl 19.00
 • Annenhver uke er det digital pusteundervisning med Elisabeth Finocchiaro.
 • All undervisningen er i en lukket kursportal, som også har en god mobilversjon. Du kan ha meg på øret når du ønsker.
 • Vi holder tett kontakt i egen lukket facebookgruppe
 • Du får tett oppfølgning av meg, både på live-undervisningene og mulighet til å stille spørsmål i facebookgruppa. Jeg loser deg trygt gjennom denne reisen. 

Fordi varige endringer skjer innenfra og ut. Du blir ditt mest robuste deg og herfra kan du skape og være den du vil.

Velkommen til mer glede, åpne for drømmene dine og komme i kontakt med din livskraft og unike styrke

Ja, jeg er klar!

Når du investerer i deg selv og din utvikling, vil du åpne for flere muligheter i livet ditt. La denne høsten bli din nye start!

 

Lurer du på noe mer om programmet? Ta kontakt med meg

Ta kontakt for en prat med Elin

Dette sier tidligere kursdeltagere:

Å investere i Elin sitt kurs har gitt meg uvurderlige avkastninger. Jeg har lært å leve fra hjertet og livet har blitt rikere og med mer glede
Jeg har lært å stå stødigere i meg selv, å stå for det jeg selv tror på. Dette har vært helt avgjørende for å kunne gå for drømmen min. Jeg har lært å styre mer fra hjertet, noe som gjør livet rikere, og fylt med mer glede. Vi har hatt mange gode, praktiske oppgaver og refleksjoner, hvor man kommer inn til kjernen i seg selv. Det er der alt gullet ligger. Og det er betryggende å vite at vi har alt dette gullet i oss, det handler bare om å finne frem til det. Jeg gleder meg til min egen reise videre. Jeg vet den vil være fylt med mer glede og mindre stress enn tidligere.
Gunhild Mellebye, lege og psykiater og grunder av "grønn resept" 
Jeg kan anbefale Elin og hennes mentorskap på det varmeste. Det er verdt gull, og du vil finne ditt gull sammen med henne.
Jeg har deltatt i mentorprogrammet til Elin og kjenner nå på en dyp takknemlighet. For meg har disse ukene vært bevisstgjørende, motiverende, og ikke minst så lærerike.  
Tine Brager Hynne,
 Rosenterapeut, Psykoterapeut og yogalære
Et program som gir deg innsikt, styrke og mot til å gjøre det du ønsker. 
Har du en drøm eller ønske om en ny retning i livet ditt, men er litt usikker på veien mot målet, kan jeg varmt anbefale Elin sitt mentor program. Med en trygg og stødig hånd veileder hun deg i ditt tempo og på dine premisser.
Elin er helt unik. Hun ser hver enkelt, hun støtter, heier og stiller de rette spørsmålene. Hennes egenskaper gir deg en magisk reise hjem til deg. Et mentorprogram som jeg absolutt ikke ville vært foruten. Anne Vatvedt, farmasøyt og yogalærer
Jeg har utviklet meg både i lederrollen og som menneske.
Programmet er bevisstgjørende, og for meg som leder har det gitt meg ny klarhet og mange kraftfulle verktøy for endring. Min erfaring er at dette programmet legger grunnlag for varig vekst, utvikling og endring. Programmets unikhet har vært at utviklingsarbeid ikke gjøres utenfra gjennom ytre metoder og «oppskrifter», men innenfra. 
Programmet er svært godt og pedagogisk sammensatt, og har en fart og tidsramme som er forenelig med et aktivt arbeids- og privatliv.  Elins undervisning, akademiske bakgrunn, lange ledererfaring og egen personlige utviklingsreise gir henne en genuin troverdighet i rollen som mentor. Dette har vært viktig for meg som selv har vært leder i svært mange år.
Margrete Grinaker Berle, Helse- og omsorgssjef, Møre og Romsdal kommune
Jeg vil være med!

Om meg:

Min visjon er å styrke kvinner innefra slik at de får kontakt med sin unike kraft og stemme og får mot til å følge den.

Hei, jeg heter Elin Aamodt og er en Oslojente (utdannet jurist og har i over 15 år jobbet som leder/jurist i musikkbransjen) som for 4 år siden fulgte drømmen min om å bo nærme naturen og flyttet derfor til et lite fiskevær i Lofoten. Her bor jeg fremdeles sammen med guttene mine på 7 og 9 år. I tillegg til å lede eget mentorprogram, er jeg mentor for Innovasjon Norge (for grundere). 

Som mentor kombinerer jeg min ledererfaring og faglig utdannelse (jurist) med forståelse for mennesket som helhet og brennende interesse for å aktivere potensiale som vi alle har inni oss. Jeg vet det er mer livsglede og drømmer tilgjengelig for oss enn det vi ofte ser og finner selv. 

Jeg elsker jobben min som mentor hvor jeg inspirerer og veileder kvinner til å ta gode valg i livet sitt! Jeg gleder meg til å bli kjent med deg og finne ut hva du drømmer om i ditt liv! 

 

Priser

For 14 ukers program med all undervisning og oppfølgning:

 • 25.555,- En betaling
 • 12.777,- i to avdrag
 • 4.444.- hver måned i 6 måneder

Ønsker du annen betalingsordning, si ifra så finner vi en løsning.  

Programmet har begrenset antall plasser for en tett oppfølgning, så sikre deg din plass idag. Programmet har blitt fulltegnet med venteliste hver gang det er lansert, så ta gode valg for deg selv og din fremtid idag!

 

 La denne høsten bli din nye start!

 

Er du nysjerrig på mentorprogrammet, og ønsker en introduksjonssamtale? 

Ta kontakt med meg

Ta kontakt med Elin

Jeg har funnet endringen i meg fra å leve basert på ytre krav og forventninger, til å finne min egen stemme og kraft. Det er dette jeg nå ønsker å lære bort itl deg. Dette er din unike reise, men i programmet kombinerer jeg lederutdannelse og personlig utvikling for en god endring hos deg. 

Jeg hadde alt det jeg ytre sett hadde ønske meg. En god jobb, leilighet, mann og skjønne barn. Alt så fint ut på utsiden. 

Likevel følte jeg på en uro og misnøye inni meg, en følelse av at livet var et evig jag i et hjul som stadig gikk raskere. At jeg ikke levde livet mitt fullt ut. 

Så begynte jeg å lytte. Lytte til kompasset inni meg, til drømmene mine. Livet åpnet seg til muligheter og livskraft jeg ikke ante eksisterte. Dette vet jeg er mulig for alle. Det er dette jeg nå vil lære bort til deg. 

Som mentor er min visjon å styrke deg innenfra gjennom bevisstgjøring og effektive verktøy slik at du står fjellstøtt i deg selv og flyr akkurat dit du vil.